Asiakkaat olivat ihastuneita söpöistä vaaleanpunaisista kermaleivoksista!
Kuitenkin leivoksista jäi ottamatta kuva, joten tämä kuvassa oleva leivos on kotona tehty naistenpäivä-leivos, jossa on jotain eroja ystävänpäiväleivokseen: Tein leivoksen vain kahdesta vetopohjasta, käytin kermavaahdon sijasta italialaista marenkia, tein yhden marsipaanisydämen sijasta kaksi, ja asetin sydämet näin pystyyn. Ystävänpäivän leivoksessa marsipaanisydän aseteltiin lepäämään keskelle leivosta.
Pidän henkilökohtaisesti enemmän italialaisesta marengista kuin kermavaahdosta. Siksi omaan käyttöön meneviin kakkuihin ja leivoksiin käytän usein marenkia. Esimerkiksi klassinen omenahyve on mielestäni erittäin ihana leivos! Omenahyveleivoksia olen tehnyt koulussa kerran, ja kotona muutaman kerran. Kuitenkaan ei ole koskaan tullut otettua kuvaa, joten sitä ei ole tässä yhteydessä näytillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti